Børnebog online

Tema / Læs en børnebog om dagen – eReolen |

Læs en børnebog om dagen | eReolen

Tema / Læs en børnebog om dagen. Det er efterhånden velkendt, at læsning har en gavnlig effekt på vores mentale sundhed. Vi bliver simpelthen gladere af at …

En daglig godnathistorie er ikke bare verdens hyggeligste måde at afslutte dagen på. Den virker også som en mental vitaminpille for de mindste.

Klassiske Børnebøger Du Kan Få Gratis – Gratis lydbøger online

Gratis Børnebøger Online 2023. Klassiske Børnebøger som lydbog

Gratis lydbøger til Børn . Se udvalget af klassiske børnebøger som lydbog. Alle børn skal have mulighed for at udvikle sine læsefærdigheder!

Gratis børnebøger | i skoleferierne

Få gratis børnebøger hele året – med nyhedsbrevet! NYHED: KURT KOMET OG REX – ÅRETS BEDSTE RAKETBUD af Morten Dürr og Patrick Steptoe Tegneserie 8 – 11 år.

NYHED: KURT KOMET OG REX – ÅRETS BEDSTE RAKETBUD af Morten Dürr og Patrick SteptoeTegneserie 8 – 11 år. Bliver Kurt Komet en vinder? Kurt suser rundt i sin raket med pakker til hele universet. Vinder han pokalen som årets bedste raketbud? Følg med til sære planeter – på nye eventyr med Kurt Komet.  Læs…

Pixi børnebøger i App Store

Børnebøger og lydbøger uden abonnement. Gå på opdagelse i det eventyrlige Pixi-univers, hvor du både kan læse klassiske og nye Pixi-bøger.

Læs og lyt til gode børnebøger hjemmefra

Læs og lyt til gode børnebøger hjemmefra | Københavns Biblioteker

12. mar. 2020 — Her er inspiration til gode lydebøger og e-bøger for børn og unge som kan læses på eReolen og ereolenGO!

Her er inspiration til gode lydebøger og e-bøger for børn og unge som kan læses på eReolen og ereolenGO!

8 fede børnebøger I kan læse sammen på iPad’en – Vores Børn

8 fede børnebøger I kan læse sammen på iPad’en – Vores Børn – ALT.dk

20. jan. 2017 — Så er børnebøger i app-form måske noget for dig og dit barn. … 5 børne-apps til rejsen eller ferien der ikke kræver internet.

Savner du underholdning til dit barn, hvor de kan fordybe sig og komme helt ned i tempo? Så er børnebøger i app-form måske noget for dig og dit barn. Du kan købe både gamle klassikere og moderne historier til iPad’en. Vi har samlet nogle gode bud på levende fortællinger i bog-apps og e-bøger til børn.

Anbefal 7 nyttige websteder til at læse børnebøger online gratis

Anbefal 7 nyttige websteder til at læse børnebog online gratis – FlipHTML5

23. mar. 2022 — 7 nyttige websteder til at læse børnebøger online gratis · 1. FlipHTML5 · 2. Historiebær · 3. Bogspring · 4. Historie · 5. Freechildrenstories.com · 6 …

Her er 7 nyttige websteder, der gratis kan læse sjove børnebøger online.

24 gratis online bøger til sommerlæsning

1. jun. 2016 — Læsekampagnen Gratis Børnebøger, der har kørt i de sidste to somre samt i februar 2016, bygger på ambitionen, at børn vil læse endnu mere, …

frilaesning.dk

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side.OK.

20 virkelig sjove børnebøger der kan streames lige nu – BOG.DK

20 sjove børnebøger der kan streames på streamingtjenester lige nu

13. dec. 2021 — 6 år. Køb Tyggegummidamen og andre historier online, eller i din nærmeste boghandel. Barnets Bibel. OPLÆSER: Kim Fupz Aakeson.

Mangler børnene noget frisk underholdning? Her er 20 sjove og hyggelige børnebøger der kan streames på diverse streamingtjenester.

Keywords: børnebog online, højtlæsning for børn online